KOCAELİ / DERİNCE - Bekir Sıtkı Özer İlkokulu

Ara

Filografi, tasarlanmış bir motif ya da desenin, ahşap malzeme üzerine çiviyle çakılması ve arasından çeşitli renklerde iplik veya teller geçirilmesi ile oluşturulan, farklı motif ve desenlerin ortaya çıkarılmasını sağlayan bir el sanatıdır.

Ara

Okulumuz 3D, 4B sınıfı öğretmen, öğrenci ve velileri ile Eskişehir gezisi yaptık.

Sevgili Öğretmenim;

İçimizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için gösterdiğiniz tüm çabalar ödenemez.

24 Kasım Öğretmenler gününü  1A, 2A, 3A, 4A şubelerinin hazırladığı program ile kutladık. Öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel program için teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Okul Aile Birliğimizin öncülüğünde velilerimiz öğretmenlerimize ikramda bulundu. Emeği geçenlere teşekkürler.

Kas

Ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Kas

İlçemiz Şükrü Aracı İlkokulu tarafından İlçemiz resmi ilkokullarında eğitim gören 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "Yüz Yıllık Özgürlük Cumhuriyet" konulu resim yarışmasında 4/D sınıfı öğrencimiz Busenur GEZEN dereceye girerek Mansiyon ödülü kazandı. Öğretmenimiz Fatma KÜÇÜK'ü, öğrencimizi ve ailesini tebrik ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını coşkuyla kutluyoruz! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, sadece bir ulusal bayram değil, aynı zamanda özgürlüğün, bağımsızlığın ve demokrasinin sembolüdür. 100 yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet, Türk milletinin azim ve kararlılığının bir ifadesidir.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, dünya çapında hayvanların haklarını, refahlarını ve korunmalarını vurgulamak ve hayvanlara olan saygıyı artırmak amacıyla kutlanıyor. 1931 yılında Floransa'da toplanan Uluslararası Doğayı Koruma Birliği (IUCN) tarafından ilan edilen Hayvanları Koruma Günü, her yıl dünya çapında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Okulumuz 3/D sınıf öğretmeni Serpil Irmalı ve öğrencileri ile , 4/B Sınıf öğretmeni İkram IRMALI ve öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma gününde mahallemizin kedilerini kedi maması ile beslediler.

Ağu

1. Sınıf öğrencilerimizin sınıflarının belirlenmesi için 01.09.2023 Cuma günü saat 10.30 da okul bahçesinde kura çekimi yapılacaktır. Müsait olan velilerimizi kura çekimini izlemek için okulumuza bekliyoruz...

Haz

Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında 4. sınıflar arasında yapılan mendil kapmaca yarışmasında 4/A sınıfı 1. oldu. Öğretmenimiz Figen YILDIZ VAROLAN ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Haz

4. Sınıf Öğrencilerimizi mezut ettik. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

3. sınıflar arasında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında Yağ Satarım Bal Satarım oyununu oynadık. Öğrencilerimiz çok eğlendiler. Tüm öğrencilerimizin emeklerine sağlık.

1.  olan 3/C sınıfını öğrencilerini ve öğretmeni Figen TUNCEL'i   tebrik ederiz.

May

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencileri Ferdi MİKAİLOĞLU öğretmenimiizin önderliğinde hazırladıkları tiyatro oyununu sundular.

May

2/D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Serpil IRMALI önderliğinde 17.05.2023 Çarşamba günü sene sonu gösterisini Bekir Sıtkı Özer Ortaokulu salonunda sundular.

May

Sevgi tüm yaraların ilacıdır sloganıyla okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri İkram IRMALI önderliğinde hazırladıkları sevgi temalı sene sonu gösterisini sundular. Gösteride anne, baba, kardeş, kültür, insan, vatan, bayrak, Atatürk sevgileri şiirler ve danslar eşliğinde sunuldu.