KOCAELİ / DERİNCE - Bekir Sıtkı Özer İlkokulu

Bekir Sıtkı Özer İlkokulu

İBNİSİNA MAHALLESİ GÜVENLİK CADDESİ NO10 41900 DERİNCE/KOCAELİ
Vizyon
Eğitim Öğretim Hizmetlerini çağın gereklerine uygun olarak sürdürebilmek için; her alanda sürekli gelişen, kendini yenileyen örnek ve aranan bir kurum olmak istiyoruz.
Misyon
Çocuklarımızı; sorumluluk duygusu kazanmış,toplum ve görgü kurallarını bilen,çevreye duyarlı,tehlikeyi önceden sezip önlem alan,zamanını iyi kullanan ,okuyan ,araştıran ve millet malını koruyan bireyler olarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çağın gereklerine uygun yetiştirmektir.
Başarılar
1)2014 CUMHURİYET KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE İKİNCİSİ. 2)2014 10 KASIM KONULU RESİM YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ. 3)2015 MİNİKLER HALK OYUNLARI İL ÜÇÜNCÜSÜ ARDINDAN KÜLÜPLER ARASI YARIŞMADA İL BİRİNCİSİ. 4)2014/2015 GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINDA 2. VE 3. SINIFLARDA İLÇE BİRİNCİSİ. 5)2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI a) Okullar arası halk oyunları yarışması düzenlemeli dalda il birincisi, b) Kulüpler arası halk oyunları yarışması düzenlemeli dalda il birincisi, c) Kulüpler arası halk oyunları yarışması düzenlemeli dalda bölge birincisi, 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI a) Halkoyunları minikler dalında okullar arası il birinciliği. (Muş yöresi) 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI A)Benim Öğretmenim konulu Resim Yarışması İlçe üçüncülüğü(1-B_İnci ATALI)
Öğretim Şekli :Normal Eğitim Öğretim
Saatler
Ders Başlama Saati: 08.50 ---------- Öğle Arası: 12.20 - 13.10 ---------- Ders Bitiş Saati: 14.45
Okulumuz kaloriferli olup doğalgazla ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulun Önünden her 10 dakikada bir geçmekte olan belediye otobüsleri veya halk otobüsleri ile şehir merkezine kolayca ulaşım sağlanmaktadır. Şehir merkezinden Kaşkaldere otobüslerine binilip Evliya Cami veya okulumuzun önünde inilir.
Servisimiz Yoktur
İBNİSİNA MAHALLESİ GÜVENLİK CADDESİ NO:10 DERİNCE/KOCAELİ
İl merkezine uzaklık yaklaşık 10 km, İlçeye uzaklık yaklaşık 1,5-2 km dir.
Sportif Etkinlikler
1)OKULDA KAN BAĞIŞI, 2)ÇANAKKALE GEZİSİ, 3)KÖRFEZ DİKİM SAHASINDA FİDAN DİKİMİ, 4)ANKARA-ANITKABİR GEZİSİ, 5)İZAYDAŞ GEZİSİ, 6)BAŞİSKELE TRAİK EĞİTİM MERKEZİNE GEZİ, 7)GAYRET MÜZESİNE GEZİ GEZİ, 8)SİNEMA,
Proje Çalışmaları
Okulum Temiz Belgesi(Sertifika alınmıştır) Sıfır Atık Belgesi(Sertifika alınmıştır) Beyaz Bayrak Projesi (Sertifika alınmıştır) Beslenme Dostu Okul Projesi.(Sertifika alınmıştır) Güvenli Eğitim Yuvam Projesi ile ilgili çalışmalar sürdürülmektedir. Öğrenci ve velilerimize "Okumayı seviyorum,Kitap okuyorum" adı altında proje yürütülmekte, Öğrencilere yönelik "Geziyorum ilimi tanıyorum" Projesi yapılmaktadır.
Çok amaçlı salonumuz vardır. Ancak yeterli değildir.