KOCAELİ / DERİNCE - Bekir Sıtkı Özer İlkokulu

ANASINIFI KAYIT BİLGİLENDİRME

Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin aşağıda yer alan maddesi gereğince;

MADDE 11:

(5) Okul öncesi eğitim kurumlarında okula kayıt:

a) (Değişik: RG-10/7/2019-30827)Anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarına, kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 57-68 aylık çocukların kaydı yapılır. Okulun kayıt alanında ikamet eden ve bir sonraki eğitim ve öğretim yılında ilkokula başlayacak çocukların kaydı yapıldıktan sonra fiziki imkânları yeterli olan anaokulu ve uygulama sınıflarına 36-56 aylık, ana sınıflarına ise 45-56 aylık çocuklar da kaydedilebilir.

Yönetmelik gereğince yerimiz olmadığı için sadece 5 yaş anasınıfı açılacaktır. (1. Sınıfı dilekçe ile erteleten 2018 Ekim, Kasım, Aralık doğumlular ile 2019 Ocak- Eylül doğumlular önceliklidir .Çünkü bunlar seneye 2025-2026 eğitim öğretim yılında mecburen 1. Sınıfa başlayacaklardır.)

2019 Ekim, Kasım Aralık doğumlular seneye 1. Sınıfa başlamayacaklarsa anasınıfı kaydı yerimiz olamaya bileceği için yapılamayacaktır. Çünkü onlar seneye tekrar anasınıfına gelebileceklerdir.

Anasınıfı 2 sabahçı, 2 öğlenci şubemiz olacaktır.

Anasınıfı katkı payı aylık 900 TL (Dokuz Yüz Türk Lirası) dır.

Bekir Sıtkı Özer Anaokulu kapatılarak, Bekir Sıtkı Özer İlkokulu Anasınıfı olarak devam edecektir. Bundan dolayı kesin kayıtların 12 Ağustos 2024 tarihinden sonra yapılması planlanmaktadır.

Velilerimizden İstenen Belgeler

1. Okul Öncesi Öğrenci Kayıt Bilgi Formu ( Okuldan Verilecek)

2. Okul Öncesi Veli Sözleşme Örneği Ek-2 ( Okuldan Verilecek)

3. Kişisel Veri Açık Rıza Onayı Formu ( Okuldan Verilecek)